Udlejning

Vi udlejer flere forskellige produkter til at hjælpe dig med, at få dine projekter i hus. Har du brug for rådgivning, så kontakt os.


Mobilkompressor

Udlejning mobilkompressor, Atlas Cocpo – XAS 80 Nem og enkelt betjening og med anhængertræk så den kan spændes efter en bil.
Tilbehør: lufthammer, sandblæsnings udstyr.


Benzingenerator

Udlejning af benzingenerator Power Haus KW6500
6500 KW
3 230 v. udgange
1 380 v. udgang.


Tvangsblander

Udlejning af tvangsblander til beton. Til efterspænding på traktor – stor kapacitet, bland selv dit beton og spar mange penge. Husk vi sælger også sand, grus og støbemix samt cement fra Aalborg Portland – Basis og Rapid


Pladevibratorer

Udlejning af pladevibratorer i tre forskellige størrelser:
Masalta MS 100 kg. Benzin
Masalta MS 125 kg. Benzin
Masalta MS 220 kg. Dielsel, elstart


Køreplader

Mangler du et sikkert underlag at køre på, så udlejer vi køreplader, så du kan få fast grund under hjulene igen.


Pælebor

Udlejning af Galucho pælebor til efterspænding på traktor. Lav hurtigt og enkelt huller til dyrehegn, stolper mm. Enkel betjæning – PTO dreven!


Kuledækker

Udlejning af kuledækker til markstakke. Hurtig og enkel dækning af markstakke! Til traktormontering – PTO dreven!


Skibscontainere

Udlejning af lukkede skibscontainere i flere forskellige størrelser, bl.a. 20′ og 40′ containere. Ideel til opbevaring af fx byggematerialer ved byggeri, opbevaring af møbler mm.


Halmvogn

Udlejning af halmvogn til transport af halm.


Container

Udlejning af containere i flere forskelllige størrelser! Container til eksempelvis byggeaffald, murebrokker og andet affald.
Levering af container med sand, grus eller jord – intet spild på eksempelvis grund eller vej. Udlejning af lukket skibs-containere til opbevaring af eksempelvis møbler, byggematriel eller personlig egendele!

Navigation